Beschrijving

OUDE TILBURGSEBAAN 37 RIEL

Deze ruime 2 onder 1 kapwoning bevindt zich aan de rand van het centrum van Riel en vlakbij het natuurgebied de Regte Heide. Riel ligt onder de rook van Tilburg. Door de centrale ligging heb je werkelijk alles binnen handbereik. De spoorzone van Tilburg is met de fiets makkelijk bereikbaar en via de ouderwetse smokkelroute ben je binnen 10 minuten in België. Via de A58 zit je zo in Den Bosch, Breda of Eindhoven. 

De woning heeft wat extra aandacht nodig. Alle ruimtes in de woning zijn zeer goed van formaat. Op de plattegronden krijg je hier een goede indruk van. Zoals inmiddels wel duidelijk is, moet deze woning gemoderniseerd worden maar dat biedt ook voordelen, je hebt namelijk helemaal de vrije hand om deze woning naar eigen wens in te richten !!

Indeling

BEGANE GROND:

Entree: In de hal bevindt zicht de trap naar de eerste verdieping de toegang tot de keuken en de woonkamer EN je vindt er een badkamer met douche. 

Woonkamer: De woonkamer strekt zich uit over de gehele lengte van het huis. Hier is ruimte genoeg voor een grote eettafel en een royale zithoek. De schouw met kachel geeft de zithoek meteen een cosy uitstraling. Aan de achterzijde heb je uitzicht op de diepe groene achtertuin. Dat raam zou je eventueel kunnen verlagen tot aan de grond, zodat je hier de mogelijkheid krijgt om de tuin in te lopen.

Keuken: Aan de andere zijde van de woning bevindt zich de keuken, de essentiële keukenvoorzieningen zijn aanwezig zoals een gastoestel, afzuigkap, spoelbak en koelkast maar een modernisatie is hier wel op zijn plaats. 

Bijkeuken: Via het tweede halletje bereik je de bijkeuken, het toilet en de achterdeur. De tegelvloer uit het halletje loopt mooi door naar het toilet en de bijkeuken. Je vindt hier ook de aansluiting voor de wasmachine en de droger.

Eerste verdieping

Via de overloop op de eerste verdieping heb je toegang tot de 2 slaapkamers op deze verdieping en de badkamer. Beide slaapkamers beschikken over een inbouwkast. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een eigen wastafel. De gehele verdieping is netjes afgewerkt met een houten vloer. De badkamer beschikt over een ligbad en een toilet maar is wel enigszins gedateerd.

Tweede verdieping

De woning beschikt ook nog over een zeer riante zolder, te bereiken middels een vlizotrap, voor de welbekende koffers en kerstspulletjes.........

Tuin

De riante achtertuin ligt op het noord-westen en heeft dus tot laat in de avond de zon. Er is een stenen berging voorzien van elektra. Ideaal voor het opbergen van je tuinspullen en het parkeren van je fiets.

Bijzonderheden

- Bouwjaar 1954;
- Perceeloppervlak 300 m2;
- Woonoppervlak  95 m2;
- Inhoud  365 m3;
- NEN 2580 meetrapport*;
- Gedeeltelijk voorzien van rolluiken;
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen. 

Wil je deze bijzondere woning met zijn vele mogelijkheden bezichtigen ?  
Dat begrijpen wij heel goed ! 
Bel of mail ons dan voor een afspraak: 

Tel:      013 - 30 33 195 
Mail:    info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie? 
Via Paul Makelaardij natuurlijk! 
Via Wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Kenmerken