Omschrijving

ETNASTRAAT 13, TILBURG 

Deze verrassende woning is gelegen in een rustige woonwijk, dichtbij schoolvoorzieningen, sportcentra en de winkels van Stappegoor. Op de  fiets ben je zo in het  centrum van Tilburg maar ook in dat van Goirle. De nabij gelegen Ringbaan-Zuid zorgt voor een snelle ontsluiting naar de snelwegen richting Breda, Den Bosch en Eindhoven.

Indeling

BEGANE GROND:

Entree: Je betreedt de woning via de hal met garderobe en meterkast. Vanuit hier loop je door naar de woonkamer. De warme quickstep laminaatvloer loopt vanuit de entree mooi door naar de living.

Woonkamer: Doordat de woning aan de achterzijde is uitgebouwd ontstaat er een royale ruime woonkamer. De grote raampartij in de achtergevel zorgt voor een heerlijk contact met de achtertuin en lekker veel lichtinval. Er is meer dan voldoende ruimte voor een grote zithoek en een gezellige eettafel. 

Keuken: Deze bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is opgesteld in een hoek. Je hebt er de beschikking over een 5 pits gasfornuis, een vaatwasser en in de kastenwand vind je de combi magnetron en koelkast. Het grote raam zorgt ook hier voor lekker veel licht en contact met de voortuin. Hier kun je 's morgens lekker genieten van je krantje en een vers kopje koffie.

Eerste verdieping

Via de vaste trap vanuit de hal in de woonkamer, bereik je de eerste verdieping. De "masterbedroom" bevindt zich over de gehele breedte aan de achterzijde van de woning. Door de grote dakkapel oogt deze nog ruimer. Ideaal is de inbouwkast tegen de zijwand van de kamer, hier kun je lekker veel van je kleding kwijt. Aan de voorzijde van de woning is nog een tweede slaapkamer en daar bevindt zich ook de badkamer. Deze is netjes betegeld en beschikt over een wastafel met groot wandmeubel. Je kunt er heerlijk ontspannen in het ligbad met douchemogelijkheid en er is een toilet.

Tweede verdieping

De kers op de taart is de zolder van deze woning. Doordat ook hier aan de achterzijde een grote dakkapel is geplaatst ontstaat hier nog een volledige slaapkamer met zelfs een extra berging. Op de voorzolder is plaats voor de wasmachine en de droger. De gehele verdieping is netjes afgewerkt met een laminaatvloer.

Tuin

De onderhoudsvriendelijke tuin ligt op het westen. Je kunt hier dus tot in de laatste uurtjes heerlijk genieten van de zon. En tijdens een regenbuitje zit je lekker droog onder de overkapping aan de achtergevel. Achter in de tuin is een riante berging voor opslag en fietsenstalling.

Bijzonderheden

- Bouwjaar 1995
- Perceeloppervlak 161 m2
- Woonoppervlak ca 119 m2
- Inhoud  ca 393 m3
- NEN 2580 meetrapport*
- Rolluiken bovenverdiepingen.
- Twee grote dakkapellen aan de achterzijde.
- Veranda in de achtertuin.
- Schoolvoorzieningen en sportcentra om de hoek.
- Winkelcentrum Stappegoor en diverse uitvalswegen in directe nabijheid.

Wil je deze mooie instap klare woning bezichtigen ?  
Dat begrijpen wij heel goed ! 
Bel of mail ons dan voor een afspraak: 

Tel:      013 - 30 33 195 
Mail:    info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie ? 
Via Paul Makelaardij natuurlijk ! 
Via Wie anders ?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Kenmerken