Beschrijving

FRIEZENLAAN 158 TILBURG

Dit prachtige, ruime appartement ligt heerlijk in het groen aan de Friezenlaan in Tilburg.
De woning ligt aan de rand van de wijk en dus op korte afstand van het centrum van Tilburg. Met de auto of de fiets ben je er binnen een paar minuten. 
In de wijk zelf vind je, bijna om de hoek, een van de gezelligste restaurants van Tilburg; Het Dorstig Hert. En via de statige Baroniebaan zit je zo op de uitvalswegen richting Den Bosch, Eindhoven en Breda. 

Entree complex:
De centrale hal van dit appartementencomplex is via de Friezenlaan toegankelijk. In deze hal bevinden zich de brievenbussen, het bellentableau, de trapopgang en de lift naar de appartementen.

Indeling

Entree appartement: 
Via de lift kom je bij de voordeur van dit appartement op de tweede verdieping.
Bij binnenkomst vind je in de ruime hal, het toilet, de meterkast en de toegang naar de keuken en de woonkamer. Er ligt een tegelvloer, die mooi doorloopt naar beide ruimtes.

Woonkamer:
Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de royale woonkamer, door de grote ramen en vanaf het balkon valt lekker veel daglicht naar binnen. Hier is ruimte genoeg voor een sfeervolle zithoek en een ruime eettafel. Je kijkt er ook mooi uit over de statige Baronielaan met zijn mooie moeraseiken.

Keuken: Aan de voorzijde bevindt zich de keuken. Je hebt er de beschikking over een gas kooktoestel, een vaatwasser, een combi magnetron en een ijskast. Via de keuken bereik je ook het tweede balkon van het appartement. Dit ligt op het oosten. Je pakt hier dus meteen de eerste zonnestralen van de dag!!!

Bijkeuken: In de bijkeuken, naast de keuken, bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en de droger.

Slaapkamers:
Het appartement heeft 3 slaapkamers, de 2 grootste hebben een inbouwkast.. De derde slaapkamer is ook perfect te gebruiken als kantoor/studeerkamer of als walk-in-closet !!! Alle slaapkamers zijn netjes afgewerkt met een "houtlook"laminaat vloer.

Badkamer: De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douche en een kastenwand met dubbele wastafel. 

Het appartement beschikt ook nog over een ruime berging op de begane grond van het appartementencomplex.

Bijzonderheden

- Bouwjaar 1970;
- Woonoppervlak  ca 112 m2;
- Inhoud   ca 370 m3;
- NEN 2580 meetrapport*;
- Servicekosten € 270,= per maand;
- 3 Slaapkamers;
- Balkon aan voor en achterzijde;
- Ruime berging;
- Winkels en diverse uitvalswegen in directe nabijheid.

Wil je dit mooie ruime appartement bezichtigen ?  
Dat begrijpen wij heel goed ! 
Bel of mail ons dan voor een afspraak: 

Tel:      013 - 30 33 195 
Mail:    info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie ? 
Via Paul Makelaardij natuurlijk ! 
Via Wie anders ?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Kenmerken