Omschrijving

SUPERIOR DE BEERSTRAAT 123 TILBURG

Nieuw in verkoop heerlijke karakteristieke jaren dertig woning met zeer veel authentieke elementen ! Op loopafstand gelegen van een van de oudste parken van Tilburg, het Wilhelminapark.

Indeling

BEGANE GROND:

Entree: Bij binnenkomst van deze woning springen de typische jaren 30 elementen meteen in het oog. De tegelvloer in de entree en het glas in lood raam in de deur naar de woonkamer geven je meteen dat warme jaren 30 gevoel. 

Woonkamer en kamer en suite: Ook in de woonkamer vallen de karakterisieke elementen aan deze woning meteen op. Op de vloer ligt een mooie doorleefde houtenvloer, tegen de wand in de hoek bevindt zich de marmeren schouw en de  openslaande deuren naar de binnenplaats zorgen voor lekker veel licht in de woonkamer.  De schuifdeuren naar de kamer en suite zijn ook nog origineel. Door deze deuren open te schuiven betrek je meteen de woonkamer bij de kamer en suite. Die bevindt zich aan de voorzijde van de woning en wordt nu gebruikt als eetkamer. Hoe heerlijk moet het zijn om hier met je vrienden en familie te genieten van lekkere etentjes. 

Keuken en Bijkeuken: De keuken en bijkeuken bevinden zich in een aanbouw achter de woonkamer, ook de keuken ademt die typische jaren 30 sfeer, met een sfeervolle tegelvloer en bijpassende wandtegels. Het aanrechtblad is uitgevoerd in terrazzo en daarmee een echte blikvanger in deze keuken. Tegen de muur naar de bijkeuken bevindt zich het oude gasfornuis. De keuken is ruim genoeg en voorzien van een bartafel waar je de ochtend kunt beginnen met een lekker ontbijtje. In de bijkeuken bevindt zich tevens het toilet.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en de badkamer. Er is zowel een slaapkamer aan de voorzijde als aan de achterzijde van de woning. De slaapkamer aan de achterzijde is het grootst en beschikt over een inbouwkast. Op deze kamer is ruimte genoeg voor een tweepersoonsbed en een extra kledingkast. Zelfs op de slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ruimte voor een tweepersoonsbed. Door de glas in lood ramen valt er mooi gekleurd licht in de badkamer, die zich ook aan de voorzijde van de woning bevindt. Hier kun je heerlijk relaxen in het ligbad, terwijl je geniet van de authentieke jaren 30 stijl van deze badkamer. De wastafel met zijn gietijzeren onderstel is hier het mooiste voorbeeld van.

Tweede verdieping

Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping. Op deze verdieping is een ruime derde slaapkamer gecreeerd. Mooi afgesloten met een eigen deur. De ruime overloop wordt nu gebruikt als werkkamer. De gehele verdieping is netjes afgewerkt met een laminaatvloer.

Tuin

Binnenplaats:
De binnenplaats is onderhoudsvrij aangelegd en voorzien van bestrating. Via de poort naast het huis kun je de binnenplaats makkelijk met de fiets bereiken. De ligging van deze binnenplaats is op het noorden.

Bijzonderheden

- Bouwjaar 1931
- Perceeloppervlak 94 m2
- Woonoppervlak 108 m2
- Inhoud 377 m3
- NEN 2580 meetrapport*
- Energielabel F
- Kamer en suite
- 3 slaapkamers (zie plattegrond).
- 1 slaapkamer met inbouwkast
- Binnenplaats met achterom
- Voldoende parkeergelegenheid in de straat.
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.

Wil je deze mooie karakterstieke jaren 30 woning bezichtigen ?  Dat begrijpen wij heel goed ! Bel of mail ons dan voor een afspraak: 

T: 013-30 33 195 

Via Wie ? Via Paul Makelaardij natuurlijk ! Via Wie anders ?

===================================================================================================================================
* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Kenmerken