Beschrijving

TROUWLAAN 265 TILBURG

Dit sfeervolle, instapklare appartement ligt op een zeer gunstige locatie. Op loop afstand van Stappegoor, het T-Kwadraad en de Jumbo foodmarket. Het centrum van Tilburg ligt op 1 km afstand en naar het station fiets je in 7 minuten. Via de Ringbaan zuid, ben je snel op verschillende uitvalswegen naar Breda, Eindhoven en ’s- Hertogenbosch. Kortom een TOP locatie!

Indeling

De centrale hal met vernieuwde brievenbussen en bellentableau met intercom geeft toegang tot de bergingen, het trappenhuis en liftinstallatie. Tevens bevindt zich op de begane grond een algemene fietsenstalling. 
Op de tweede verdieping bevindt zich, aan het eind van de galerij het appartement. Hierdoor heb je alle privacy. 

Het appartement:
Vanuit de hal loop je rechtdoor naar de sfeervolle, moderne woonkamer. De grote ramen geven een fraai uitzicht op het tegenovergelegen plantsoen, en zorgen voor veel daglicht. Er is voldoende ruimte voor een lekkere zithoek en een compacte eettafel. Vanuit de woonkamer loop je naar de keuken en de slaapkamer. 
De slaapkamer is ruim genoeg voor het plaatsen van een tweepersoonsbed en een royale garderobekast.
De moderne, witte keuken is van alle gemakken voorzien. Het heeft een gaskooktoestel met RVS afzuigkap, Koel/Vries combinatie, combi magnetron en vaatwasser. De keuken heeft een open verbinding met de berging. Hier bevinden zich ook de aansluiting voor de wasmachine en een grote elektrische boiler (ca. 80L). 
De badkamer is volledig betegeld en voorzien van eem wastafel, een douche en zwevend toilet. Het wandmeubel beschikt over de nodige opbergruimte.

Bijzonderheden

- Bouwjaar 1960;
- Woonoppervlakte 38 m2;
- Inhoud 114 m3;
- NEN 2580 meetrapport beschikbaar*;
- Het appartement is in 2021 aan de binnenzijde volledig geschilderd; 
- Meterkast met 6 groepen en alle elektra is in 2013 vervangen;                            
- Electrische boiler ca 80 liter 2013, eigendom; 
- Alle ramen zijn voorzien van dubbelglas; 
- Servicekosten per maand €133,00 (incl € 30,00 stookkosten);
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.


Wil je dit sfeervolle appartement bezichtigen? Dat snappen we! 
Bel of mail ons dan voor een afspraak: 

Tel:   013 - 30 33 195 
Mail:  info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie? 
Via Paul Makelaardij natuurlijk! 
Via Wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Kenmerken