Via Paul Makelaardij

De aankoop van je droomwoning. Ook daar helpen we je bij.

Via Paul weet precies wat er allemaal bij komt kijken.

Je wilt je droomhuis aankopen.

Na dagen, weken of zelfs maanden speuren, heb je eindelijk je droomhuis gevonden. Je overweegt een bod, maar je wilt het zekere voor het onzekere nemen. Neem dan Via Paul mee voor een objectief oordeel en voorkom nachtmerries.

Zo werkt het

Als makelaar weten wij als geen ander hoe het werkt. Als je een droomhuis op het oog hebt, wil je zo snel mogelijk een bod doen. En zie je de eventuele minpunten gemakkelijk over het hoofd. Een kritische en objectieve blik van Via Paul zorgt dat je zeker bent van je zaak en een weloverwogen beslissing neemt.

Goed geregeld Via Paul

Voor een vast en scherp tarief helpen we je bij alles wat er komt kijken bij de aankoop van een nieuwe woning. We onderhandelen, beoordelen alle documenten en gaan met je mee naar de notaris voor de ondertekening van het koopcontract.

Je droomhuis nog niet gevonden?

Ook als je nog geen droomhuis hebt gevonden, kun je terecht bij Via Paul. Geef je woonwensen aan ons door en wij gaan voor je op zoek! Nieuwsgierig geworden? Informeer dan geheel vrijblijvend naar onze scherpe voorwaarden bij aankoopbegeleiding!

Neem contact op