De makelaar die helemaal thuis is in Tilburg.

En je verrast met uitstekende service en scherpe courtage.

Persoonlijk, modern en servicegericht. Dat kenmerkt de dienstverlening van Via Paul Makelaardij. Wij zijn helemaal thuis in Tilburg, kennen de wijken van de stad en weten wat er lokaal speelt. Dat maakt dat we je perfect kunnen helpen bij het snel verkopen van je huis voor de beste prijs en bij het vinden van je droomwoning in Tilburg. Via Paul Makelaardij staat voor je klaar tijdens kantooruren, in de avond maar ook in het weekend !

Paul Ter Wolbeek, aangenaam
De eigenaar en naamgever van Via Paul is Paul Ter Wolbeek. Als geboren en getogen Tilburger - woonachtig én werkzaam in de Piuhaven - kent hij de lokale markt op z’n duimpje. Als 12-jarige jongen hield Paul al de lokale vastgoedadvertenties bij en ontwikkelde hij een voorliefde voor architectuur. Dankzij zijn makelaardij-opleiding, zijn ervaring als fiscaal adviseur en zijn grote netwerk levert Paul veel toegevoegde waarde als makelaar.

Doen waar je goed in bent
Bij Via Paul vind je de makelaar die het beste met je voor heeft. Die zorgt dat je de best denkbare prijs krijgt voor je woning. En die je helpt je droomwoning te vinden. Daarnaast werkt Via Paul nauw samen met andere professionals om je een zeer compleet dienstenaanbod te kunnen leveren. Denk bijvoorbeeld aan hypotheekadvies, interieurstyling, woningfotografie.

Gecertificeerd Makelaar en Register Taxateur 

Uiteraard beschikken wij over alle vereiste kwalificaties en staan wij als gecertificeerd Makelaar en Register Taxateur ingeschreven in de registers zoals het SCVM en bij het NRVT. En om ervoor te zorgen dat onze kwaliteit gewaarborgd blijft nemen wij continue deel aan de verplichte permanente educatie waardoor wij telkens up to date zijn !

Neem contact op