Via Paul Makelaardij

Een huis kopen in Spanje?
Wij helpen je om deze droom waar te maken!

Een tweede huis in Spanje, wie droomt nou er niet van? Het hoeft niet bij dromen te blijven. Via Paul helpt je om je droom te realiseren! Sinds 2009 hebben wij een connectie met de zonovergoten Costa Blanca in Spanje. Zelf hebben we een vakantiehuis in Cabo de Palos, waar we regelmatig zijn. Wij hebben de juiste lokale, Nederlandstalige contacten, zodat de aankoop van je tweede huis in Spanje zorgeloos verloopt.

Ons werkgebied

De zonovergoten Costa Blanca in Spanje biedt het beste klimaat van Europa. Wij zijn hier actief in de provincie Valencia. Specifieker: tussen Denia (ten noorden van Alicante) en Torrevieja (ten zuiden van Alicante), direct aan de kust en een stukje landinwaarts. Omdat wij focussen op dit gebied, kunnen we je er alles over vertellen en weten we precies wat er te koop is.

Vakantiehuizen in de Costa Blanca

Wij richten ons voor het overgrote deel op nieuwbouwwoningen. Een enkele keer bieden we ook een re-sale woning aan. Op dit moment hebben we diverse nieuwbouwprojecten in portefeuille in o.a. Villajoyjossa, Torrevieja, Guardamar en Orihuela. Ons werkgebied strekt zich uit van Dénia in het noorden tot en met Los Alcázares in het zuiden. We werken uitsluitend met nieuwbouwprojecten van erkende bouwers. Zo kom je nooit voor onverwachte verassingen te staan.


Actueel aanbod

Te koop: Carrer Alemanya, 03570 La Vila Joiosa

€ 389.000,- k.k.

Bekijk deze woning

Te koop: 03189 Dehesa de Campoamor

€ 850.000,- k.k.

Bekijk deze woning

Te koop: 03189 Dehesa de Campoamor

€ 765.000,- k.k.

Bekijk deze woning


Onze contacten: gewoon in het Nederlands

Als jij je Spaanse droom wilt waarmaken, wil je zeker zijn van je zaak. Vooral omdat je wel eens rare verhalen hoort over onbetrouwbare makelaars en tussenpersonen in Spanje. Dat zal je bij Via Paul niet overkomen. Wij werken intensief samen met een lokale Nederlandse makelaar en een lokale Nederlandse advocaat. Alle documenten worden in het Nederlands vertaald en alle communicatie verloopt in het Nederlands. Dat praat wel zo makkelijk!

Bezichtigen op onze kosten

Als je serieuze interesse hebt in een van onze projecten, nodigen wij je van harte uit voor een tweedaagse bezichtigingstrip. Het vervoer van en naar Airport Alicante wordt geregeld ook je verblijf in een comfortabele studio - op steenworp afstand van zee - is voor onze rekening. Als je via ons je Spaanse droom realiseert, vergoeden wij ook je bezichtingsvlucht tot maximaal 500 euro.

Waarom Via Paul?

Wij helpen en begeleiden je bij complete traject van oriëntatie tot bezichtigingstrip en oplevering. Daarbij bieden we je de volgende voordelen en zekerheden:

Wij zijn zelf ervaringsdeskundige en kennen het gebied door en door
We nemen de tijd voor je en laten je ook graag de omgeving zien
Uitsluitend nieuwbouwprojecten van erkende bouwbedrijven
Samenwerking met een lokale Nederlandse makelaar en Nederlandse advocaat
Alle benodigde documenten worden in het Nederlands vertaald
Complete ontzorging tijdens je bezichtigingstrip
Twee- of driedaags comfortabel verblijf en transfers op onze kosten 
Vergoeding van je vlucht (max. 500 euro) bij aankoop via ons
Een zorgeloze aankoop zonder nare verrassingen!

Neem contact op

Meer weten?

Ben je op zoek naar een betrouwbare, Nederlandse partij om je Spaanse droom te realiseren. Die heb je met Paul ter Wolbeek van Via Paul gevonden. Bel 013-30 33 195 en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op