Via Paul Makelaardij

Medewerkers

Onze collega's stellen zich hieronder graag aan je voor!

In november 2020 ben ik parttime begonnen bij Via Paul Makelaardij, naast mijn opleiding Facility Management aan de HAN in Nijmegen. Nadat ik daarvan afgestudeerde ben ik fulltime in dienst getreden. Het duurde niet lang of ik was helemaal verknocht aan de (commerciële) uitdagingen en de dynamiek binnen de makelaardij. Inmiddels heb ik mijn basisopleiding Vastgoeddeskundige en specialisatie tot Makelaar Wonen met goed gevolg afgerond. Dat betekent echter niet dat ik de schoolboeken achter me laat: de volgende uitdaging is de opleiding tot Taxateur. 

Je kan me het best omschrijven als een realistische Tilburger die blij wordt van prettig contact met klanten, kopers en leveranciers. Ik heb eerlijkheid en integriteit hoog in het vaandel staan en probeer iedereen te behandelen zoals ik het zelf prettig zou vinden. Ik zeg wel eens gekscherend: “Ik ga elk gesprek aan met de intentie dat als ik mijn gesprekspartner op zaterdag op de markt tegenkom, ze even een praatje willen maken.” Ik vind het prettig om mijn eigen draai te geven aan het mooie makelaarsvak.  

Ik ben geboren en getogen in Tilburg en inmiddels woonachtig in het centrum van Tilburg.

Wil jij nou meer weten over hoe ik toch de makelaardij ingerold ben of heb je vragen rondom wonen in Tilburg, neem dan gerust contact met me op.