Via Paul Makelaardij

Medewerkers

Onze collega's stellen zich hieronder graag aan je voor!

Toen Paul in september 2017 begon met zijn makelaardij was zijn vrouw Jacqueline, mijn zus, de eerste die hem ging ondersteunen. Het werd echter in korte tijd al zo druk dat ze nog wel wat extra hulp konden gebruiken. Omdat mijn zus en ik begin 2018 waren gestopt met ons familiebedrijf (Shoeline), was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. De conclusie was snel getrokken en zo belandde ik op kantoor bij Via Paul Makelaardij. Ik voelde me meteen als een vis in het water. Met mijn zus kon ik natuurlijk al lezen en schrijven, we hadden immers al ruim 26 jaar samengewerkt. Ook met Paul was de samenwerking vanaf het begin vertrouwd.

Nu we verder zijn gegroeid en er nog meer collega's zijn bijgekomen vorm ik samen met Ashley en Janne Kee het kantoor team van Via Paul Makelaardij. Samen ondersteunen we Paul, Rick en Froukje. Ik houd me nu voornamelijk bezig met de opbouw van de woningen in ons systeem. In de praktijk betekent dit het schrijven van de teksten, het plaatsen van de foto's, het controleren van de plattegronden en het maken van de planning. Op woensdag en vrijdag kun je me echter ook aan de telefoon krijgen.

Ondanks dat we als kantoor in de afgelopen jaren dus flink zijn gegroeid, is er in essentie niet veel veranderd. Persoonlijk, modern en servicegericht.
Dat is Via Paul Makelaardij.
Ervaar het zelf en loop eens bij ons binnen.

De koffie staat klaar.