Via Paul Makelaardij

Medewerkers

Onze collega's stellen zich hieronder graag aan je voor!
Froukje de Bekker

Froukje de Bekker

Register Makelaar - Register Taxateur

Mijn naam is Froukje de Bekker en ik ben Register Makelaar-Taxateur en eigenaar van het Via Paul Makelaardij kantoor in Goirle. Ik geloof dat jouw huis niet zomaar een pand is, maar een plek waar je leeft. Het kopen of verkopen van een huis is daarom een belangrijke beslissing die persoonlijke zorg en aandacht verdient. Het is een prachtig vak en ik heb in mijn meer dan vijf en twintig jaar ervaring als vastgoedexpert geleerd dat een persoonlijke aanpak en aandacht voor details cruciaal zijn. Door goed te luisteren kan ik mijn klanten beter begrijpen en hun behoeften en wensen helder krijgen. 

Het directe contact met woningkopers en verkopers geeft mij veel positieve energie. Ik geniet ervan om verschillende soorten woningen te bekijken en om mensen te helpen. Mijn kernkwaliteiten zijn inlevingsvermogen, vakkundigheid, oplossingsgerichtheid, doelgerichtheid en vrolijkheid. Ik heb gewerkt bij zowel kleine als middelgrote makelaarskantoren en heb ervaring opgedaan in projectontwikkeling, verkoop en verhuur van woningen en vastgoedbeheer. 

Door mijn ervaring en kwaliteiten ben ik ervan overtuigd dat ik de beste persoon ben om jou te helpen bij het kopen of verkopen van een woning. Daarom heb ik in januari 2020 mijn eigen kantoor, toen onder de naam Vastgoed013 geopend en per heden Via Paul Makelaardijk Goirle, zodat ik op een kleinschalige manier kan werken en maximale persoonlijke aandacht kan bieden aan mijn klanten. 

Ik ben te bereiken onder het e-mailadres; goirle@viapaulmakelaardij.nl