Via Paul Makelaardij

Makelaar Tilburg Reeshof

Als persoonlijke, moderne en servicegerichte makelaar in de Reeshof helpen wij jou bij het kopen, verkopen of taxeren van jouw woning. Met ons uitgebreide netwerk en kennis van de lokale huizenmarkt zijn wij dé specialist in de regio.

 

Koopwoning Tilburg Reeshof

Op zoek naar een nieuwe woning in de Reeshof? Als jouw vertrouwde makelaar kennen wij de wijk als geen ander en vinden wij gegarandeerd een woning die voldoet aan jouw wensen en budget. Van appartementen tot vrijstaande huizen en van nieuwbouw tot bestaande bouw: bij ons is het complete woningaanbod beschikbaar. 

Aankoopmakelaar Tilburg Reeshof

Wil je jouw droomwoning in de Reeshof kopen, maar weet je niet waar te beginnen? Laat ons je begeleiden als aankoopmakelaar. Wij staan aan jouw zijde gedurende het gehele aankoopproces, van bezichtiging tot koopovereenkomst en overdracht, om ervoor te zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Taxatie Tilburg Reeshof

Als erkend taxateur verzorgen wij NWWI-gevalideerde taxaties van woningen in de Reeshof en omgeving. Of je nu een taxatierapport nodig hebt voor een hypotheekaanvraag, een verbouwing of voor de verkoop van jouw woning: bij ons ben je aan het juiste adres. 

Spaanse woning Tilburg Reeshof

Heb je interesse in een tweede woning in Spanje? Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van Spaanse nieuwbouwwoningen in de Costa Blanca. Met een vertrouwd Nederlands aanspreekpunt begeleiden wij je graag bij het vinden van jouw droomhuis in het zonnige Spanje.


Wil je meer informatie over onze diensten als makelaar in Tilburg Reeshof? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord en helpen je verder in de huizenmarkt. Klik hier voor een gratis waardebepaling.