Via Paul Makelaardij

Makelaar Tilburg

Als persoonlijke, moderne en servicegerichte makelaar in Tilburg helpen wij jou bij het kopen, verkopen of taxeren van jouw (nieuwe) woning. Met ons uitgebreide netwerk en kennis van de lokale huizenmarkt zijn wij dé specialist in de regio.

 

Koopwoning Tilburg

Op zoek naar een nieuwe woning in Tilburg? Als makelaar kennen wij de stad op ons duimpje en vinden we gegarandeerd een woning die past bij jouw wensen en budget. Van appartementen tot vrijstaande huizen en van nieuwbouw tot bestaande bouw: wij bieden het allemaal.

 

Aankoopmakelaar Tilburg

Wil je jouw droomwoning in Tilburg kopen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Laat ons jou dan helpen als aankoopmakelaar. Wij begeleiden jou in het hele aankoopproces, van bezichtiging tot koopovereenkomst en overdracht, en zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

Taxatie Tilburg

Als erkend taxateur verzorgen wij NWWI-gevalideerde taxaties van woningen in Tilburg en omgeving. Of je nu een taxatierapport nodig hebt voor een hypotheekaanvraag, een verbouwing of voor de verkoop van jouw woning: bij ons ben je aan het juiste adres.

 

Spaanse woning Tilburg

Heb je interesse in een tweede woning in Spanje, maar wil je wel een vertrouwd Nederlands aanspreekpunt hebben? Wij hebben ons gespecialiseerd in de verkoop van Spaanse nieuwbouwwoningen in de Costa Blanca en helpen je graag bij het vinden van jouw droomhuis in het zonnige Spanje.Wil je meer informatie over onze diensten als makelaar in Tilburg? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord en helpen je verder in de huizenmarkt.