Via Paul Makelaardij

Als persoonlijke, moderne en servicegerichte makelaar in Loon op Zand helpen wij jou bij het kopen, verkopen of taxeren van jouw (nieuwe) woning. Met ons uitgebreide netwerk en kennis van de lokale huizenmarkt zijn wij dé specialist in de regio.

 

Koopwoning Loon op Zand

Op zoek naar een nieuwe woning in Loon op Zand? Als makelaar kennen wij het dorp op ons duimpje en vinden we gegarandeerd een woning die past bij jouw wensen en budget. Van appartementen tot vrijstaande huizen en van nieuwbouw tot bestaande bouw: wij bieden het allemaal.

 

Aankoopmakelaar Loon op Zand

Wil je jouw droomwoning in Loon op Zand kopen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Laat ons jou dan helpen als aankoopmakelaar. Wij begeleiden jou in het hele aankoopproces, van bezichtiging tot koopovereenkomst en overdracht, en zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

Taxatie Loon op Zand

Als erkend taxateur verzorgen wij NWWI-gevalideerde taxaties van woningen in Loon op Zand en omgeving. Of je nu een taxatierapport nodig hebt voor een hypotheekaanvraag, een verbouwing of voor de verkoop van jouw woning: bij ons ben je aan het juiste adres.

 

Spaanse woning Loon op Zand

Heb je interesse in een tweede woning in Spanje, maar wil je wel een vertrouwd Nederlands aanspreekpunt hebben? Wij hebben ons gespecialiseerd in de verkoop van Spaanse nieuwbouwwoningen in de Costa Blanca en helpen je graag bij het vinden van jouw droomhuis in het zonnige Spanje.

 

 

 

Wil je meer informatie over onze diensten als makelaar in Loon op Zand? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord en helpen je verder in de huizenmarkt. Klik hier voor een gratis waardebepaling.